שאלה בנוגע לכאבי בטן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

15/05/2023 | 21:08 | מאת: לנה

ד״ר שלום, אני בת 26, מאז שאני זוכרת את עצמי אני חווה לעיתים שינוי ביציאות לעיתים יציאות רגילות/ רכות/ שלשולים… כולל כאבי בטן. הרופא אמר שאני סובלת ממעי רגיז . לאחרונה אני מרגישה שמתי שיש לי צואה אני ניתקפת כאבי בטן תחתונה חזקים מאוד, ורק אחרי שיוצאת הצואה זה עוצר. כל הבדיקות דם תקינות, הליקובטר תקין, עשיתי גם ct בטן שרואים את המעי שכחתי את השם. מה עוד אפשר לעשות וממה זה יכול להיות. תודה

שלום רב תסמינים ממושכים כפי שאת מציינת, ללא ממצא בבדיקות מעבדה צואה או הדמיה כפי שציינת אכן מכוונים יותר לתסמונת המעי הרגיז. במידה וחל שינוי בקליניקה כפי שציינת- מציעה שתפני לרופא גסטרו להתייעצות חוזרת לשקול צורך בבירור נוסף. במידה ואכן הכל תקין ניתן להציע התערבות תזונתית, טיפול תרופתי לאיזון כאב ועוד תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס