בדיקה שגרמה לכאבים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/04/2023 | 16:50 | מאת: אור

שלום דר, מאז שעשיתי אינדוסקופיה לפני שנה יש לי כאבי בטן מטורפים. מהרגע שהטשטוש עבר אני זוכר את הכאבים והם רק מחריפים כל יום. הביופסיה הגיעה נקייה מהליקובקטור. עשיתי MRI ולא ראו דימום. קולונוסוקפיה שללה קרוהן/קוליטיס. אני בטוח שיש קשר .לא היו שום כאבים עד לפני הבדיקה. מה זה יכול להיות??

שלום רב כאבים שנמשכים זמן רב כל כך קרוב לוודאי שאינם קשורים לבדיקה שעברת. יתכן שעברת את הבדיקה לבירור הכאבים? מציעה שתתייעץ עם רופא גסטרו מטפל לגבי סיבת הכאב וצורך בהמשך בירור תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס