מודולן קרוהן מים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/12/2022 | 09:31 | מאת: דנה

חליתי בקרוהן. ירדתי מאוד במשקל וצמצמתי את התזונה להקל עליי ממאכלים שעושים כאבי בטן כמו מאכלים עם הרבה סיבים ועוד. הומלץ שאוסיף לתזונה מודולן. 2 מנות ביום. אשמח לעזרתך האם אני יכולה להשתמש במודולן עם מים מינרלים או שחייבים מים מורתחים? ( מישהו אמר לי שלדעתו צריך מים מורתחים ). אציין שבלי קשר למודולן אני שותה לאורך היום עוד 3-4 כוסות מים מינרלים. האם אבקת המודולן רגישה מאוד ולכן חייבת מים מורתחים ולא מים מינרלים? או שהמלצה מים מורתחים היא כדי שבאופן כללי אשתה מים כמה שיותר בטוחים? אם כך זה לא רלוונטי כי גם ככה שותה כמה כוסות מים מינרלים ביום... אשמח להנחיתך בנושא תודה

שלום רב המים יכולים להיות מי ברז אין צורך במים מורתחים תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס