קרוהן, בדיקות דם

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

30/10/2022 | 10:47 | מאת: איילה

שלום ידוע על קרוהן. תת משקל ותזונה. אוכלת כל יום שילוב של אוכל די פשוט מעובד ולא בריא עם מנת מודולן מדי פעם לוקחת קצת מולטי של ילדים לא עושה לי טוב. הומלץ שאעשה בדיקות ויטמין A E B1 B6 ואבץ רציתי לשאול האם צריך לעשות איזה הפסקה של המודולן יום ? יומיים? יותר? לפני בדיקות הדם? אולי אם לוקחים יום לפני כן זה מעוות את תוצאות הבדיקות בגלל שיש שם את הרכיבים האלה? תודה רבה

שלום רב אין צורך להפסיק טיפול במודולן או בכל העשרה תזונתית לפני בדיקות דם. תוספים נהוג להפסיק כשבועיים לפני ביצוע הבדיקה. בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס