פירוש ביופסית גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

20/09/2022 | 17:42 | מאת: מישהו

שלום! עשיתי גסטרוסקופיה עקב כאבי בטן ואנמיה והוציאו שני פוליפים. התשובה של הפתולוגיה הייתה כדלקמן: "Morphologically compatible with inflamed gastric hyperplastic polyp with ulceration and fibrosis". זה מאוד מלחיץ אותי והתור לרופא גסטרו בעוד 4 חודשים. על מה מדובר? מה משמעות התוצאות?

שלום רב פוליפ היפר פלסטי- דלקתי הינו פוליפ שפיר, שלרוב לא מצריך טיפול נוסף או כריתה (תלוי בגודלו והסיבה שהביאה לבדיקה). בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס