2 שאלות כלליות על קורטימנט

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

05/09/2022 | 16:11 | מאת: דניאל

1- באופן כללי ביותר: מה משך הזמן הארוך ביותר בו ניתן לקחת קורטימנט? 2- כשמפסיקים, האים ניתן להפסיק בבת אחת כי זה לא נספג בגוף או שצריך הדרגה? אם כן מהי ההדרגתיות המומלצת?

שלום רב הקורס הטיפולי המומלץ הוא לרוב חודשיים ולאחר מכן ניתן להפסיק את הטיפול בבת אחת ללא צורך בהפחתת מינון (לא ניתן לחלק את הכדור) במידה והנטילה היתה ממושכת יותר מציעה להפסיק בהדרגה- נטילת הכדור למשל שבוע- שבועיים יום כן יום לא לסירוגין ואז להפסיק בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס