ערכים של בדיקת קלפרוטקטין

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/08/2022 | 12:01 | מאת: יוסף

שלום, עשיתי בדיקת קלפרוטקטין, והתוצאה היא 13000, כמובן שזה מעל הנורמה, השאלה היא עד כמה דחוף לטפל (רפואה פרטית, ולהפעיל לחץ וכדו')?

שלום יוסף זהו כמובן ערך מוגבר מאוד, אבל ההקשר הקליני גם חשוב מאוד, האם אתה מאובחן עם מחלת קרוהן או קוליטיס, מהם הסימפטומים ובדיקות המעבדה הנוספות, האם אתה מטופל כעת בטיפול תרופתי אנטי דלקתי. בכל מקרה מציעה שתפנה לרופא גסטרו מטפל ואם אינך במעקב אז לרופא משפחה בהקדם על מנת לברר את מצבך ולהתאים טיפול תרופתי תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס