קוליטס ותרופת פנטזה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/06/2022 | 19:12 | מאת: רונית

צריכה עזרה ..בת 35 אובחנתי עם קוליטיס. בסהכ בריאה . קיבלתי תרופת פנטזה..יש לי יובש בעיניים, הזעות בליחה...כתוב בלון שאלה תופעות לוואי חא מצליחה להגיע לגסטרו. האם עלי להפסיק את הץרופה בגלל התופעות.? תודה על העזרה תגובה

שלום רב ניתן לנסות ולהחליף לתכשיר אחר מאותה משפחת תרופות כגון רפסל או אסקול. את יכולה להתייעץ עם רופא משפחה שיכול להביא לך מרשם מתאים עד שתגיעי לרופא גסטרו מטפל. מציעה לא להפסיק את הטיפול התרופתי על מנת למנוע התלקחות של הדלקת. תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס