שאלה לרופאאא תודהההההה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

23/06/2022 | 05:31 | מאת: עידן

שלום בן 31 מאמצע שנת 2017 התחיל לי כאב בטן התכווצת חזקה מאז כאבים בבטן שמלאית תחתונה עברתי 4 סיטי בטן וmri בטן עם חומר ניגוד ושתיה חוץ מהתפשלות של צד שמאןל שראו פעם אחת בלי חסימה לא ראו כלום בכול הסיטי שעשו לי חוץ מצקום בעמדה נמוכה ומיימית בכמות קטנה באגן יש לי כאב עוותי במעיים כול יום לא ממוקם ושזה ממוקם בא מהצד השמאלי איפה שהיה התפשלות לא מגלים תבעיה בכןל הסיטי הכאב עוותי מחמיר לי מה עוד אפשר לעשות סובל כול יום בדיקות דפ שתן צואה תקין תודה

שלום רב מציעה לבצע רוויזיה והשוואה של ההדמיות על מנת לוודא שאין ממצא אחר בהדמיה. במידה וקולונוסקופיה תקינה, לשקול להשלים קפסולה על מנת לוודא שאין ממצא בתוך המעי הדק שגורם לכאבים ויתכן גם להתפשלות שנצפתה בהדמיה תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס