סקסנדה וקרהון יכול לייצר בעיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

02/05/2022 | 15:55 | מאת: סקסנדה וקרהון

היי אני חולה קרהון מזה כבר 13 שנה סובל מעודף משקל המליצו לי על זריקות איזומפיק או סקסנדה. השאלה עם הקרהון זה לא ייצור איזה שהיא בעיה?

שלום רב אין מניעה ליטול טיפול בסקסנדה אי אוזמפיק בנוכחות מחלת קרוהן. צריך לזכור שתרופות אלו יכולות לגרום לתופעות לוואי גסטרואינטסטינליות חולפות כגון בחילות ושינוי בהרגלי יציאה, לעיתים שלשול, סמפטומים שיכולים להידמות לסימפטומים של מחלת קרוהן פעילה אך לא בהכרח זה הדבר. בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס