כמה שאלןת לרופא על בעיה מורכבת בן 30

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/04/2022 | 13:52 | מאת: עידן

שלום עשיתי 4 פעמים סיטי בטן חוץ מפעם אחת שהיה התפשלות בצד שכואב לי צד שמאול תחתון וזה היה במעי הדק עשיתי סיטי למעי דק תקין וגם mri מעי דק תקין קצת נוזל באגן וצקום בעמדה נמוכהה עוד סיטי חפני שבועים עם חומר ניגוד שתיה תקין הכאב עוותי מממשיך ללא הפסקות יש תחושת גוש בצד שמאול עליון מורגשששש מליון אחוז אבל סיטי לא מגלה זאת ?? האם צילום פסאג' יכול לגלות תבעיה בשיקוף?? עזרה ישתגעתי.....

שלום רב התפשלות מעי דק אשר חולפת ולא נצפית בהדמיות חוזרות קרוב לוודאי שהיא ממצא חסר משמעות. עם זאת, במידה ומדובר בכאבים משמעותיים ואין ממצא המסביר את הכאבים בבירור נרחב שעברת, מציעה לשקול לבצע רויזיה חוזרת על ההדמיות השונות עם רופא דימות מומחה להדמיית בטן, ובהמשך להתייעצות חוזרת עם רופא גסטרו לשקול צורך בבירור נוסף תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס