כאבים נוראים בשני העקבים - האם ייתכן קשר לקרוהן?

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

24/04/2022 | 17:27 | מאת: מירב

שלום, בת 50. קרוהן בהפוגה. לוקחת ראפאסל (2 כדורים ביום). אני סובלת כבר שנה מכאבים נוראיים בעקבים בשתי כפות הרגליים. לפעמים נורא קשה לי לעמוד/ללכת. הייתי אצל אורתופד מומחה לכף הרגל. באולטראסאונד לא התגלה דורבן. הוא מציע פיזיותרפיה ומדרסים. לא עוזר כלום ואני סובלת נורא. זה ממש משבש את ההתנהלות היומיומית שלי. ייתכן שהקרוהן גורם לכך? אבל המחלה בהפוגה. יש מה לעשות עם זה? תודה רבה ויום טוב

שלום רב במחלת קרוהן יכולה להיות הסתמנות מחוץ למעי כאשר השכיחה ביותר היא הסתמנות מפרקית, אשר יכולה להיות קשורה או לא קשורה לפעילות הדלקת במעי. עם זאת, הכאבים אותם את מתארת לא נראה שקשורים למחלת המעי, בשל אופיים ומיקומם תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס