שאלה בתחום כאבי בטן וצואה שחורה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

28/01/2022 | 18:32 | מאת: קובי

ד״ר רב שלומות, אני בן 69 שנים. מזה זמן שהחלו לי כאבי בטן עליונה בעיקר באסור הטבור ומעלה. יש לי צואה שחורה במשך מספר ימים. בעבר קרה לי והפסיק. לא למותר לציין כי אני סובל מטחורים ומכאן גם הדימומים מעתלעת.בשנת2015עברתי אנדו ו קולונוסקופיה. נמצאו פוליפים שאובחנו כשפירים. נטלתי 1000 ונופר בעירוי לפני כשלושה חודשים. מהם לדעתך יכולות להיות הסיבות לסימפטומים אלה והאם ניתן לטפל בהן בטיפול תרופתי? אודה מאוד לתשובתך ניתן לדוא״ל: [email protected] תודה מראש. קובי

שלום רב צואה שחורה יכולה להעיד על דימום ממערכת העיכול ומחייבת בירור. הסיבות יכולות להיות רבות, החל מדלקת או כיב וכלה בפוליפ גדול ואף גידול. מציעה שתפנה בהקדם לרופא מטפל להערכה וטיפול בהתאם. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס