דימום מביופסיה בקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/11/2021 | 23:31 | מאת: חדש

שלום וברכה. אתמול בשעה 11.00 בבוקר עברתי בדיקת קולונוסקופיה עם לקיחת דגימות לביופסיה. הרופא אמר שיהיה קצת דם בצואה מלקיחת הדגימות. בבית בערב כשהתיישבתי בשירותים יצא המון דם ומשהו שנראה כמו חתיכות קטנות בתוך הדם. היום בשעות 17.00, 19.00, 22.45 לערך גם התיישבתי בשירותים ויתא המון דם. קצת מלחיץ. רציתי לשאול מה עליי לעשות עם הנתונים הללו, האםלתת לעסק עוד יום יומיים וזה אמור להרגע לבד? תודה רבה מראש

שלום רב דימום מביופסיות שנלקחות ממעי גס הינו לרוב קל וחולף מעצמו. במידה והדימום הוא בכמות רבה ואינו מפסיק, או אם מופיעים תסמינים נוספים כגון חולשה סחרחורת, מומלץ לפנות למיון להערכה. רפואה שלמה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס