3 שנים מסתובב עם כאב בבטן ולא יודעים מזה הרופאים הזויי

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/11/2021 | 05:02 | מאת: עידן

שלום יש לי כבר שלוש שנים כאבים חזקים בבטן יש לי כול יום כאבים בבטן אין יום שאין ככה חזק כאבים עיוותים רוב הזמן והם כול היום ככה לא חולפים עוותים שמחומרים עם הזמן מרגיש גם גוש שיושב בבטן סביב הטבור ולפעמים בצד השמאלי של הבטן גוש לוחץ בוודאות וזה לא גזים מרגיש את זה בבטן זה זז ולוחץ קולנסקפיה מלאה לפני שנתיים גם אז היה כאבים עוותים ולא ראו כלום בקולנסקופיה עשיתי אחר כך קולנסקפיה קצרה שבודקת את הצד השמאלי שכואב לי יצא תקין רשום שנבדק עד 30 משו כזה בסיטי הראשון היה רשום במעי הדק התפשלות טרנזטורית ללא סימני חסימה בבטן שמאלית עליונה הודגם מבנה בצורת טרגט בדיוק איפה שכואב לי צד שמאל נראה לי שיש לי גידול בצד שמאל שעושה תכאבים גם מרגיש את זה זה כול יום ככה עשיתי 4 פעמים סיטי האם הוא יכול לפספס גידול בבטן ? עשיתי גםmri עם הזרקה לוריד ושתיתי חומר היה רשום נוזל בכמות קטנה באגן וזהו כרגע יש לי כאבים עוותים חזקים מה לעשות ? חוץ מהתפשלות בלי חסימה נוזל בכמות קטנה באגן וצקום בעמדה נמוכה הכול יצא תקין והכאב לא חולף לפעמים יש לי כאבים בצד שמאל של הכליות האם שווה לעשות אולסטדונד כליות או שסיטי שעשיתי יותר טוב?? מה לעשות בן 30 בדיקות דם תקינות תמיד ....

שלום רב סונר כליות יכול להועיל אם מחפשים אבנים בדרכי השתן ובכליות מכיוון שסיטי עם חומר ניגוד יכול לפספס אותן. נשמע שעברת בירור נרחב. מציעה שתבצע רויזיה על ההדמיות שעברת כדי לוודא שאין ממצאים נוספים. בנוסף מציעה להתייעץ עם כירורג בשאלה של מקור ההתפשלות והאם יש מקום לבירור נוסף בכיוון. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס