מטרוגקט ונשירה מה עושים

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

04/10/2021 | 15:44 | מאת: שרון

שלום,חולת קרוהן כבר 13 שנים בת 23 ,לוקחת מטוגקט זריקה בשבוע 25 מג ברימסיה .מאז שלוקחת את הזריקה סובלת מנשירה קשה ,מה ניתן לעשות? תודה

שלום שרון נשירת שיער הינה אחת מתופעות הלוואי של הטיפול. במידה ומדובר בנשירה קשה ואין לה סיבות אחרות יתכן וזו תהיה סיבה להפסקת טיפול זה. מציעה שתפני לרופא גסטרו מטפל ותתייעצי עימו במידה ויש צורך להפסיק את הטיפול. לאחר ההפסקה לרוב הנשיקה פוסקת והשיער יגדל כרגיל. בהצלחה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס