דחיית היומירה ???

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

08/08/2021 | 12:15 | מאת: אבי

חולה קרוהן מטופל ביומירה כעת ברמיסיה. בימים האחרונים כאבי גרון עזים בלי קושי בבליעה, התחלתי לקחת אוגמנטין, במקביל עשיתי משטח גרון. האם לדחות את מנת היומירה? אציין לפני שבועיים היה לי אותו סיפור ולא דחיתי את הטיפול ויום אח"כ הרגשתי מאד רע חום גבוה מאד ואז לקחתי מוקסיפן שעזר לי.

שלום רב במקרה של מחלת חום/ מחלת זיהומית חריפה מומלץ לדחות את הטיפול הביולוגי במספר ימים, לפחות 48 שעות לאחר חלוף החום. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס