כאב קבןע בבטן שמאלית תחצונה הרגשה של גוש בצד שמאול ומשו שיושב שם

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

19/07/2021 | 03:02 | מאת: עידן

שלום עשן לי קןלנזקופיה עד הצקום האם זה רואה את המעי הגס השמאלי את כןלו ? יש לי כאבים חזקים במעי השאמלי והרגשה של גוש שיושב שם ולוחץ על הבטן בסיטי היה התשפלות בלי חסימה בבטן שמאלית עליונה היה רשום בבטן שמאלית עליונה הודגם מבנה בצורת טרגרט במעי הדק התפשלות טרנזטורית ללא סימני חסימה צקום בעמדה נמוכה בבדיקת mri נוזל בכמות קטנה באגן הכאב קבוע בצד שמאול תחתון ולא עובר במשך.כול היום ואני הולך לסורוקה הרבה ומשחררים אותי שעשו לי צילום שיקוף.הצילום יצא לא תקין הכירוג אישפז אותי עשו לי גסטרו רק ושחררו אותי אמר שיש מעי גס רק שראו רק בשיקוף ? הלכתי לגסטרו בסורוקה הוא לא יודע מזה מה לעשות הכאבים הולכיפ ומחמיריפ מה לעשות כבר בן 30 בדיקול דם תקין צילום סקירה תקין לאן לפנות ישתגעתי מהכאבים האלה לא חולף אפשר לגיע אליכפ לבירור בסורוקה מזלזלים תודה

שלום רב במידה ועשו לך קולונוסקופיה מלאה, בדקו גם את המעי הגס השמאלי. על פי בדיקות ההדמיה שתארת איזור ההתפשלות הוא באיזור המעי הדק ולא הגס. מציעה שתחזור לייעוץ רופא גסטרו מטפל/כירורג על מנת להתקדם באבחנה. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס