תמונה חשודה למחלת קורהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

05/06/2021 | 21:00 | מאת: שריף

סיימתי טיפול נגד HP כיב קיבה שפיר בפתלוגיה אין כאב בבטן יש יציאות 3 ליום בבוקר , הפרעה בהתרוקנות קולונו עד TI בקולונו דלקת ברקטום דיסטלי ואפטות בודדות באליום - פתלוגיה - מרקטום - רירית היפרפלסטית , מאליום- דלקת פעילה - לא נכתב שיש מרכיב כרוני קפסולה - דאודניטיס אירוזיבית , אירוזיות באליום דיסטלי קלחפרוטקטין 129 CRP תקין קולונו חוזר עד TI , גסטרו מעקב כיב קיבה 5.6.21 היום גסטרו חוזר אירוזיה מורמת מעל פילורוס פתלוגיה רירית היפרפלסטית ודלקת לא ספציפית ללא HP קולונו פרוקטיטיס קלה - פתלוגיה דלקת מינימלת פעילה , מאליום דלקת מינימלית פעילה לא ספציפית סימפטומים לא ספציפית , הדמיות חשודות לקרון אולם פתלוגיה מינימלית ננסה בודיזון חודש השאלה שלי היא האם טיפול בבודיזון לחודש ימים שני כדורים ביום יעילה למצב שלי שיש לי דקלת קלה ברקטום , ודלקת קלה באיליום

שלום רב אכן לפי הממצאים שאתה מתאר האבחנה אינה חד משמעית, ובמידה ומדובר במחלת קרוהן החומרה היא אכן קלה. טיפול בבודזון יכול להקל אם כי המינון ההתחלתי הוא 9 מג ליממה (3 כדורים). תרגיש טוב ד״ר שניר

10/06/2021 | 01:51 | מאת: שריף

עוד שאלה , האם לקחת את שלושת הכדורים במנה אחת או כל םעם כדור 3 פעמים ביום

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס