התייעצות אם ללכת למיון

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

03/06/2021 | 12:24 | מאת: לינור

עשיתי לפני חודש קולונוסקופיה ואובחנתי עם פרוקטיטיס . אני נוטלת נרות פנטזה כבר חודש והכמות ירדה בהדרגה ועד כה ניראה כי הטיפול הצליח אבל אתמול והיום הופיע דם טרי על הנייר לאחר הטלת צואה . האם מצריך מיון ?

שלום רב דימום בתואה בכמות שאת מתארת לא מצריך פניה למיון. את יכולה להעלות מינון הנרות לפעמיים ביום, ואם לא עוזר לפנות לרופא גסטרו מטפל ולדון איתו לגבי אפשרויות טיפול נוספות (הוספת טיפול בכדורים, הוספת טיפול מקומי ועוד) תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס