חיילת בת 20 בבירור רפואי בקיבה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

10/04/2021 | 11:30 | מאת: רוני

שלום רב! בחצי שנה האחרונה התחילו לי כאבי בטן מוזרים בבטן העליונה, לרוב אחרי אוכל מטוגן , עם הרבה שמן , גבינות וכו .. הכאב נמשך כמעט שעה וזה הרגשה של אי יכולת לזוז , בחילות והרגשה של יציקה בבטן .. בנוסף לכך , הרבה שלשולים שיכולים להגיע אפילו עם עצירות בו זמנית . ביקרתי אצל הרופאה , עשיתי בדיקות אין הליקובקטר ולא צליאק , אך עשיתי בדיקות דם ו crp - 10.15 מחכה כרגע לתוצאות של בדיקת צואה .. חוששת שזה משהו רציני , מה ניתן לעשות?

שלום רב מדדי דלקת מוגברים הם לא מדד ספציפי ויכולים להיות משניים לסיבות שונות- זיהום, דלקת ועוד מציעה שתשלימי את הבירור ואם יש צורך תפני לרופא גסטרו להמשך בירור. יתכן ויש צורך בהשלמת אנדוסקופיה לבירור הסמפטומים שאת מתארת. תרגישי טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס