בדיקת ביופסיה פוליפים בקיבה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/03/2021 | 17:25 | מאת: בוריס

שלום, לפני כשנתיים הובחנתי כבעל רפלוקס ובקע סרעפתי בבדיקת גסטרוסקופיה. אחרי שנתיים של לקיחת נקסיום, עברתי בדיקה נוספת. נתגלו בקיבה פוליפים קטנים. רופא אמר שזה בגלל נקסיום. מצ"ב תוצאות ביופסיה קיבה+פוליפ: corpus gastritis with mild parietal cell hyperplasia Normal antra muscosa. H. Poylory negative 6 פרורים בקוטר 0.2 ממ כל אחד ביופסיה מקיבה מראה דלקת קלה ללא H.P האם תוצאות לא טובות? מה מומלץ?

שלום רב זהו אינו הפורום המתאים לשאלות בנושא זה. באופן עקרוני לממצאים בביופסיות אין משמעות מבחינה קלינית. סהכ מעידים שהכל תקין. בברכה ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס