הסבר לבדיקת מנומטריה וושטית

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

11/03/2021 | 18:02 | מאת: אדם

לכבוד הד"ר, שלום רב! אני יודע שאמנם הפורום הזה איננו הפורום המתאים לשאלה זו אך אני לא כ"כ יודע איפה אני יכול לשאול במקום אחר. אשמח אם תוכלי להסביר בקצרה מה מטרת בדיקת מנומטריה וושטית? וכיצד היא מבוצעת? והאם זה כואב? בתודה מראש

שלום רב מצ״ב קישור להסבר על הבדיקה. הבדיקה אינה כואבת, היא מעט לא נעימה אך לזמן מאוד קצר. https://hospitals.clalit.co.il/rabin/he/departments-and-clinics/gastroenterology/Pages/esophagus_pressure_test_guid e.aspx בהצלחה! ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס