ממצאים סיטי התפשלות בצד שמאול בלי חסימה בשיקום הרחבת מעי גס

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

17/02/2021 | 07:29 | מאת: עידן

שלום יש לי כאבים עוותים חזקים ביותר ואני מתחרפן מזה וכאב בצד שמאול תחתון לא עובר בככל כול יום ככה רק מחמיר אני עם כאבים עוותים עכשיו לא נןרמלים מה לעשות שיחררו אותי מבית חולים לאן לפנות אני בן 30 בדיקות דם תמיד תקינות מעי גס רחב בצילום שיקוף כמו רנטגן רק השיקוף של כמה שניות אמר שהמעי הגז אצלי רחב בסיטי היה רשום רק התפשלות בבטן שמאלית איפה שכואב לי צד שמאול וראו משו בצד שמאול בשיקוף אבל לא יודעים משו אמר שזה יוצר בטן ריקה של המעי הגז השמאלי עזרה עזרה התפשלות היתה בלי חסימה ולא צריך לטפל בזה אמר אןקי מה לעשות בבקשה אני משתגע מיזה תעזרוווו לי תודה

שלום רב התפשלות מעי דק יכולה להיות סיבה לכאבי בטן גם אם אין סימפטומים חסימתיים, ומצריכה בירור במידה ויש התאמה בין הסמפטומים לממצאי הסיטי. איני יכולה להתייחס לנושא הרחבת המעי הגס ללא פרטים נוספים. אתה צריך לפנות לרופא גסטרו עם תוצאות הבדיקות שעברת על מנת להתקדם בבירור במידה ויש צורך. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס