נרות רפאסל

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

27/06/2020 | 19:03 | מאת: איציק

שלום, אני מטופל עם פנטסה וסלזופירין וקיבלתי המלצה לשים נרות רפאסל 500 מ''ג פעמיים ביום למשך שבועיים, ואז לפי הצורך. אתמול שמתי פעם ראשונה נר אחד, וגם היום אחד, ובערך שעה אחרי שאני שם את הנר יש לי סוג של שלשול, וזה גורם ליותר יציאות ביום, וזה נותן הרגשה שזה קצת מזיק. האם כדאי להפסיק או שזה נורמלי שזאת התגובה? תודה.

שלום רב רצוי להמשיך עוד מספר ימים ולראות את ההשפעה. לרוב לתרופות ממשפחה זו לוקח ימים- שבועות להשגת השפעה מיטבית. תרגיש טוב ד״ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס