חולה קרוהון (כאבים מכל מאכל)

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

02/02/2019 | 19:23 | מאת: אמי

שלום ..בן 46 חולה קרוהון ניצחתי את סרטן הקרצינומה. עם סטומה קבועה. לאחרונה כאבים מכל אוכל שאני אוכל (גם כשאני אןכל כמו ציפור) אם פעם הכאבים היו פעם בחודש עכשיו זה כמעט כל יום (תקופה של חודש כבר) אני אוכל מאכלים שמתאימים לי ובקושי ״חוטא״ מה ניתן לעשות בנדון?

שלום רב, רושם כי יש צורך לברר את מקור הכאבים הנשנים כפי שאתה מתאר- האם על רקע מחלה דלקתית פעילה, הצרות במעי, סיבה אחרת- מציעה שתפנה לרופא גסטרו מטפל על מנת להמשיך בירור. תרגיש טוב, ד"ר שניר

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס