בדיקת mre.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

26/11/2018 | 15:48 | מאת: אריאל

שלום, אני עובר בעוד מס' ימים בדיקת mre. החלטתי לעבור את הבדיקה ללא חומר הניגוד גדוליניום. חשוב לי לדעת שני דברים: א. האם לבדיקה כזאת ללא גדוליניום יש ערך אבחנתי כלשהו? ב. האם בבדיקה זאת ניתן לראות את כל האיברים הפנימיים כטחול, לבלב, כבד וכו'? תודה על תשובתך

27/11/2018 | 07:22 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום. לMRE ללא הזרקת גדוליניום יש ערך אבחנתי אך הוא פחות באופן משמעותי ללא הזרקת הגדולינים. מציעה לשוחח עם רופא הגסטרו שלך על החלטתך. בבדיקה ניתן לראות את אברי הבטן הפנימיים כפי שציינת בהצלחה דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס