שאלה בנושא.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/11/2018 | 17:13 | מאת: שולמית.

שלום רב דוקטור, האם פצע (פרונקל) ההולך ובא, המצריך התערבות כירוכית, הן באזור הוגינה והן באזור הישבן (לא בפי)., מרמז על איזו שהן בעיות גסטרו כגון בקיבה, הושט, התרסריון וכמו כן דלקות מעיים וכדומה? מה עלי לשקול לעשות או לבדוק..? תודה מראש ושבוע טוב ומוצלח.

18/11/2018 | 17:15 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום לא בהכרח. תלוי במראה הפצע, וכמובן חשוב לדעת האם קיימות תלונות מכוונות למערכת העיכול והאם יש ממצאים חריגים בבדיקות המעבדה. מציעה להעלות את השאלה לכירורג/רופא עור המטפל- וניתן כמובן לקבל הפניה לגסטרואנטרולוג הרבה בריאות דר' אבני

19/11/2018 | 17:46 | מאת: שולמית.

תודה רבה, אעשה ואבדוק זאת.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס