החלמה לאחר ניתוח קרוהן

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

25/09/2018 | 13:27 | מאת: רוית

שלום רב, אני אחרי 3 חודשים של ניתוח כריתת מעי דק (30 ס"מ). דימום פנימי אחרי ניתוח קיבלתי 4 מנות דם, זיהום פנימי וחיצוני.בקע. עוד שבועיים אמורה לעבור ניתוח כריתת כיס מרה כתוצאה מכאבים חזקים ברום הבטן. אני מרגישה חלשה ובלי אנרגיה. משלשלת לסירוגין. 1. האם כדאי לנטול מולטיויטמין ? 2. מתי השלשולים יפסקו ? 3. טיפול מונע לאחר ניתוח כיס מרה . גסטרן המליצה על פורניטול. בעבר ניסו לתת לי אימוראן תופעות לוואי קשות מאוד לאחר נטילת חצי כדור. הבנתי שפורניטול מאותה משפחה ? לא כדאי טיפול מונע אחר ? ביולוגי ? (לקחתי לפני הניתוח רימייקד ואינטיביו) נוצר לי בקע באזור ניתוח קיסרי לפני 11 שנה לאחר הניתוח. האם כדאי לשלב תיקון בקע עם כריתת כיס מרה ? בתודה מראש וחג שמח, רוית

25/09/2018 | 20:03 | מאת: תמיר.

תצלי את עצמך בכוחות עצמך. המחלות האלה הן האם אם אמא של המחלות הפסיכוסומטיות.

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס