הפטריה הטיבטית ופטריית התה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

22/07/2018 | 07:08 | מאת: שיר

נעזר זה מספר שנים בשתי הפטריות--- והתוצאות מעולות--דעתך בנושא-- ובנוסף מחלק חינם חינם לכל המעוניין כולל הדרכה.

22/07/2018 | 17:44 | מאת: שואל.

היי, רציתי לשאול למה כוונתך בתוצאות מעולות, האם מזוהה עם מחלות מעי דלקתיות? תודה.

22/07/2018 | 20:57 | מאת: שיר

האמת שאין לי מושג אם זו היתה דלקת מעי או גידול ממאיר-כאבי בטן קבועים בצד ימין - לא הלכתי לבדיקות טיפלתי בעזרת שתי הפטריות ותוך תקופה של שנה וחצי הכל עבר.

30/07/2019 | 20:36 | מאת: עדן

אני חולת קוליטיס ומטפלת בדרך טבעית יש אפשרות לקבל מימך הסבר איך אני משיגה תפיטריות האלה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס