שאלה מתבקשת.

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

16/05/2018 | 13:26 | מאת: שלום.

תודה על עזרתך ותמיכתך, מצטער מראש על כל השאלות אך פשוט אובד עצות. לכן, רציתי לשאול איך ניתן למגר או להקטין את ספיחת המים במעי, (מה שהכי משבש ודוחף אותי חד משמעית בכל רגע לשירותים, פשוט נוזלים שנוזלים, לפני כל יציאה עקב אי ספיגה טובה בשל הדלקות, לקראת סוף המעי). כל מה שיכול לעזור.. והאם רצוי / כדאי לנסות לקחת בנוסף לפרוביוטיקה גם תוספות של אינזמי עיכול מסוימים או כלליים, האם יכול לשפר או דווקא להזיק יותר? או שמה תוספת של סיבי תזונה (פייבר, ככפית אבקה), יחד עם האורז בצהריים מספיקים? אודה מקרב לב לתגובתך.

29/05/2018 | 07:42 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום ממליצה לפנות לתזונאי/ת להתיעצות ניתן לנסות להוסיף פרויוטיקה או לשנות את תכולת הסיבים בתזונה- בליווי תזונאי/ת וכמובן לדון עם הרופא המטפל על אפשרויות הטיפול התרופתי רק בריאות דר' אבני

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס