האם ישנה בעיה שהיא בשאלותיי...

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

18/03/2018 | 01:16 | מאת: שלום.

אשר ממתין לתשובות כבר למעלה משבועיים? שאלותיי פשוטות מאוד; רציתי לשאול האם תרופות מסוג ASA5 כגון "אסקול", יכולות לסייע ולמגר דלקת חריפה (תסיסה), מזה תקופה, (וזאת לאחר תקופה ארוכה שלא נצרכה באופן קבע), ובמידה וכן חוזרים אליהם לאחר כמה חודשים טובים יכולים לשנות משהו לטובה? והאם משהו מבין התוספות כגון; משקה אלוורה, ל-גלוטומין, או פרוביוטיקה יכולים להחמיר את השלשולים המיימיים? תודה מראש!

08/04/2018 | 19:28 | מאת: ד"ר עירית אבני בירון

שלום אסקול בהחלט יכול לסיע בטיפול בקולטיס פעיילה. באם הטיפול לא נצרך באופן קבוע, בהחלט יתכן שהעלאת מינון והקפדה על נטילה מסודרת יבייאו להפוגה כל אחד מהתכשירים הללו יוכלו לשנות את מרקם היצאיות- כדאי להפסיק בכל פעם תוסף אחד ולהעריך את השפעת ההפסקה בהצלחה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס