טיפול בסטלרה כיצד לנהוג בהמשך

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

24/10/2017 | 11:56 | מאת: רות

לפני שלושה שבועות קיבלתי טיפול העמסה ראשון בתרופת סטלרה.התרופה בינתיים ללא ממש משפיעה על הקרוהן שלי.ויש לי תופעות לוואי שונות.עברתי לפני את כל הטיפולים הביולוגים הקיימים ותמיד לאחר כשנתיים הפסיקו להשפיע ולחלקם כמו אנטיביו היו ת"ל רוב הזמן .האם להמתין עוד לפני ההחלטה להפסיק? הטיפול הבא בעוד חודש או אבל כרגע אין תרופה אחרת שתסייע לי מאחר שניסיתי את כל הארסנל בעברי כחולה מאד ותיקה מעל 40 שנה תודה

25/10/2017 | 12:31 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

שלום רות, לא אוכל לתת יעוץ פרטני על דפי הפורום. מציע להפנות את שאלתך לרופא שרשם לך את התרופה

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס