בהמשך לשאלתי מאתמול בעניין הפנטסה

דיון מתוך פורום  קרוהן וקוליטיס

08/09/2017 | 10:53 | מאת: דניאל

שלום תודה על תשובתך, וברשותך שאלה נוספת: הבנתי שאחת מתופעות הלוואי של השימוש בפנטסה היא התגברות כאבי הבטן . אכן מאז תחילת השימוש בה התגברו כאבי הבטן שלי, ואף כאבים נוספים(שעברו) עמוק בפי הטבעת ( לפי התחושה שלי). שאלתי היא: אם אכן התגברות הכאבים נובעת מתופעת לוואי של התרופה, האם הם צפויים לעבור עם הזמן, למרות המשך השימוש בתרופה ? שוב תודה.

08/09/2017 | 13:05 | מאת: ד"ר לב ליכטנשטיין

אחת מתופעות הלוואי של השימוש בפנטסה היא התגברות כאבי הבטן -- לא, זה לא מוכר ליֿ האם הם צפויים לעבור עם הזמן, למרות המשך השימוש בתרופה -- כאב בטן אינו מוכר לי בתור תופעת לואי של פנטאזה. -- מציע ליידע גסטרואנטרולוג שמטפל בך

מנהל פורום קרוהן וקוליטיס