נחירות/או דום נשימתי.

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

04/08/2012 | 11:45 | מאת: חגית

הנני בת 65גובה 1:62 במשקל 70 ק"ג. מטופלת אצל דיאטנית.סובלת מסוכרת גבולית,כולסטרול מאוזן עם סטטין 10 מיליגרם,ולחץ דם מאוזן עם ווקטור + בבוקר ווקטור רגיל בערב,בלוטת תריס מטופלת באטרוקסין לא יציבה, שומנים בדם רק לאחרונה 178 מטפלת בתרופה טבעית:ליבר אמזון למשך חודש,בקע סרעפתיומספיק..הומלצתי להיבדק במעבדת שינה בהילל יפה,שטרם ביצעתי. מבקשת לשאול: מה אתה ממליץ לעשות והאם הסד שתואר בכתבה. הוא לעדי עד אורק זמני. סליחה על הפירוט אך בגילי הנחמד רציתי להיות בטוחה שהמידע מסייע. תודה..מחכה למשוב. חגית

04/08/2012 | 20:22 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

שלום חגית, את בת 65 הומלצת להיבדק במעבדת שינה בהלל יפה,שטרם ביצעת. לפני כל טיפול הייתי ממליץ לעבור מעבדת שינה ובדיקת רופא אף אוזן גרון ורק אחר כך לחשוב מה לעשות. בברכה

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה