נחירות ודום נשימה לחולה לב 1

דיון מתוך פורום  נחירות ודום נשימה בשינה

30/06/2011 | 07:27 | מאת: מרדכי

ד"ר ברוורמן שלום רב, אני סובל מדום נשימה ברמה של 18 הפסקות לשעה ניסיתי את ה-CPAP ולא התרגלתי אליו. אני לאחר התקף לב 3 שנים מקבל תרופות נגד קולסטרול לחץ דם גבוה ומקבל קומדין 5 מיליגרם . האם כדאי לנסות את מכשיר ה- snoringcare שראיתי באינטרנט? האם הוא יכול לסייע לי בדום נשימה? אודה מאוד על תשובתך.

05/07/2011 | 23:47 | מאת: ד"ר יצחק ברוורמן

לנסות אף פעם לא מזיק. תנסה את מכשיר ה SNORING CARE ותראה אם עוזר. יש אנשים שדווחו כי זה עזר והבעיה השתפרה מבחינת דום נשימה. אם לא יעזור אפשר לחשוב על אפשרויות אחרות. בברכה

29/07/2011 | 09:38 | מאת: יוסף פנחסי

הנני גבר בן 60 הסובל מבעיות דום נשימה בשינה בהפסקות של 22 פעמים בשעה. עברתי שני אירועים מוחיים,סובל מאי ספיקת לב, יתר לחץ דם,סוכרת, היעדר שיווי משקל בעיות לימפטיות ברגל,שושנות חוזרות ועוד רעין בישין. ניסיתי cpp אולם ללא הצלחה יתרה. האם קיים מכשיר פשוט יותר המסייע בשינה סדירה. אני בסכנת חיים מוחשית. מה עלי לעשות בנדון.? רופאי א.א.ג. ומומחים נוספים,כולל רופאה נוירולוגית,בדקוני וקבעו שמצבי בדרגת חומרה יתרה. מייחל ומצפה לתשובה מרופא המתמחה בנושא.

מנהל פורום נחירות ודום נשימה בשינה