נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

10/04/2011 | 20:04 | מאת: שירה

בת 53. סובלת מזה שנים מעצירות. לא שותה מספיק מים. כ-4-5 כוסות ביום ולא כל יום. אוכלת ירקות. פירות מעט מאד. אוכלת מאכלים עם סיבים תזונתיים. בשבועיים האחרונים הוספתי לתפריט קוואקר כדיסה על בסיס מים 3 כפות קוואקר כל יום. שותה 1-2 כוסות מים אחר כך. לציין כי כל השנים שיש לי עצירות לקחתי טיפות יוביסלקס. הפסקתי היוביסלקס מחשש לבעיה באנזימי כבד GGT שעלה לי בבדיקות דם בפעם האחרונה שביצעתי. הדיאטנית אמרה שזה כתוצאה מכולסטרול, אך אני הפסקתי הטיפות יוביסלקס לפני כחודש ימים כאמור. מאז כמעט פעם בשלושה ארבעה ימים יש לי מעט יציאות וקשות. הדיאטנית המליצה לי על נורמלקס. האם זה מסוכן? יכול ליצור בעיה בכבד? האם נורמלקס נבדק מחקרית? מה דעתך? ואם לא לקחת את הנורמלקס מה אתה ממליץ ושלא יסכן בריאותית ? וכיצד אני יכולה לגרום לכך שיהיו לי יציאות ללא תלות בכל מיני חומרים? תודה על תשובתך, וסליחה על אורך ההסבר.

שירה שלום עלייך להתחיל לשתות לפני כל פעולה אחרת. במידה ואין שיפור - נורמלקס תרופה בטוחה ויעילה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול