עצירות כרונית לאדם לאחר אירוע מוחי קשה

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/07/2009 | 15:47 | מאת: אהרן

שלום רב אח שלי בן 62 עבר אירוע מוחי קשה עם 3 ניתוחי ראש וכרגע מתקשה בהליכה סובל מבעיות קוגנטיביות ובחודשים האחרונים פיתח עצירות של 4 ימים ויותר ורק משלשלים אינטנסיבים משחררים אותו. האם יש פתרון טבעי ? האם קיימת בעית התמכרות לחומרים המשלשלים?

אהרון שלום בהנחה שאחיך מסוגל לאכול ומקבל את רכיבי המזון שצריך - אין פתרון טבעי אחר. ניתן לשלב משלשלים אשר אין בהם נזק כתכשירי PEG או לקטולוז או תכשירים לא רפואיים - יובסלקס וכדו

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול