עצירות בת כ-10 שנים

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

18/09/2010 | 15:51 | מאת: arsar

בן 83. קולונוסקופיה תקינה לפני כשנה. מוזמן לעוד כשנתיים. טיפלתי סעצירות בעזרת קונסיל בהצלחה רבה.לאחר עירוי ברזל הפסיק הקונסיל לפעול. בעצת הרופא המשכתי בנטילת קונסיל (אף שללא השפעה) ונעזרתי כל הזמן ע"י אבילאק (לאקטולוז). כמה זמן יכולה להימשך השפעת החומרים מעוררי העצירות שבברזל שקיבלתי? את מנת העירוי הפסקתי באמצע לפי דרישת רופאי (בינתיים חזר ההמוגלובין כמעט לנורמה). מה עוד אוכל לעשות?

ארסר שלום מקובל שבד"כ עם הפסקת הטיפול חולפים התסמינים בהדרגה. במידה ואין שפור ואתה במצב של עצירות כרונית יש מקום לטיפול קבוע

20/09/2010 | 07:33 | מאת: arsar

תודה לד"ר ישי רון על תשובתך. כבר מזמן הבנתי שהסבלנות צריכה אי פעם להשתלם...

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול