בהמשך לשאלתי לגבי נורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

08/11/2009 | 19:22 | מאת: הודיה

בס"ד ד"ר ישי, איזה משלשל היית ממליץ לי שאולי יכול להתאים לי יותר מנורמלקס? האם יש משהו בארץ שדומה ל miralax שמשווק בארה"ב? דווח לי שזה מאוד עוזר אחרי הניתוח. תודה

הודיה שלום המשלשל הזהה ל - MIRALAX הינו נורמלקס. PEG 3350 ניתן להעלות במינון הנורמלקס עד ל-4 מנות של 17 גרם\יממה. לגבי תכשירים אחרים - משלשלים ממריצים: ביסקודיל (לכסעדין\עצירות), סינה, סודיום פיקוסולפאט (פיקולקס). משלשלים אוסמוטיים כלקטולוז \ לקטיטול (אבילק \ גרלקס) תרופות הפועלות במנגנונים שונים - קולכיצין \ מיזופרוסטול (ציטוטק)

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול