עצירות מתמשכת

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

02/11/2013 | 22:32 | מאת: ליזה

שלום ד"ר, מזה כחצי שנה אני סובלת מעצירות קשה ביותר. לוקחת כל ערב 2 לקסדין כבר 4 ימים ואין שיפור. כמו כן הבטן נפוחה וסובלת מפיסורה ודימום. ניסיתי שמן קיק, אבילק, סיבים תזונתיים ולא עוזר כלום. לפני 9 חודשים עברתי קולונוסקופיה שהייתה תקינה. מרוב יאוש אני משתמשת בחוקנים ונרות גליצירין וזה הדבר היחידי שמעט עוזר. ממה נובעת עצירות כה קשה וממושכת ומה אני יכולה עוד לעשות? תודה.

ליזה שלום פני ליחידה להפרעות בתנועתיות ותפקוד מערכת העיכול, איכילוב, 036974463

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול