עצירות לאחר גמילה מנורמלקס

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

24/10/2013 | 06:59 | מאת: רמי

שלום אני בן 26 סובל כבר שנים מעצירות ובשנה וחצי האחרונות גם מפיסורה, 1)בשנה האחרונה התחלתי להשתמש בנורמלקס וזה ממש עזר ( אבל במקביל גרם לי לחולשה ולהרגשת דחק נוראית) ממה שהבנתי בגלל שינוי באלקטרוליטים ולכן אני לאט לאט נגמל ואז עכשיו העצירות הנוראית חוזרת (למרות שאני אוכל תזונה נכונה + סיבי פסיליום + שתייה מספקת + פעילות גופנית) השאלה שלי האם יש תרופה לעצירות שלא ממכרת ולא גורמת לשינוי באלקטרוליטים? 2)יש לי טחול מוגדל 17 ס"מ - יכול להיות שהוא גורם לעצירות? יכול להיות שיש סיבה אחרת? (עשו לי סיגמא לפני חצי שנה וגילו רק טחורים פנימיים ואת הפיסורה). תודה!

רמי שלום 1. במינון שאתה נוטל נורמלקס, הסיכוי לשינוי במלחי הדם באופן פרקטי אפסי. יש תכשירים המכילים גם אלקטורוליטים - מוביפרפ 2. נורמלקס אינה ממכרת ואין צורך להגמל ממנה 3. אין כל קשר לטחול 4. הפיסורה, באם פעילה הנה גורם מחמיר עצירות

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול