פיסורה ותסמונת מעי רגיז

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

16/10/2011 | 23:04 | מאת: אלן

שלום רב.מאז נעורי(היום אני בן 61)יש לי מספר רב יחסית של יציאות ביום(5 פלוס)שהן ברובןתקינות,לעתים קצת קשות.(אני מניח שזה עונה להגדרת תסמונת מעי רגיז).כעקרון אין בכך הפרעה לאיכות החיים אך כתוצאה מכך אני סובל לעתים מבעיית טחורים לא קשה ולאחרונה מפיסורה.ניסיתי להסדיר עם בנפייבר ללא הועיל ובעצת הרוקח הוספתי בימים האחרונים נורמלקס-עקב הפיסורה.האם אכן נורמלקס מתאים או שהוא עלול ליצור תלות ולא יתאפשר להפסיקו בעתיד?האם יש פתרון בסיסי אחר לנושא?(אני פעיל גופנית,מקפיד על תזונה מתאימה-לפחות על פי מה שקראתי.)תודה מראש וחג שמח.

אלן שלום נורמלקס אינו טיפול ספציפי בפיסורה אלא משלשל היכול להביא לצואה רכה יותר וכך לעזור בהמנעות ממאמץ יציאה. לא צריכה להיות בעיה של הפסקת החומר לאחר שימוש. פתרון אחר הנו משחה\ג`ל ניפדיפין

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול