עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  עצירות - אבחון וטיפול

06/09/2011 | 19:35 | מאת: אורן

שלום , אני בן 18 וסובל מעצירות כרונית . לא נכנסתי לשירותים במשך של יותר מ3 שבועות . ולא הייתה אפילו יציאה אחת . הלכתי אתמול לאיכלוב , נתנו לי אינפוזיה ואמרו שחסרים לי נוזלים , נתנו לי שמן פרפין , וכמה שזה נשמע מוזר והזוי , הרופא השתמש באצבע בפי הטבעת על מנת להוציא אבל זה כאב ועצרתי אותו . (הוא אמר שיש אבנים) ניסיתי מיד להכנס ולא יצא בנוסף זה היה מלווה בכאבי טופת . עכשיו השאלה שלי , האם מה שהרופא עשה למרות שלא הצליח הזיק ולא עזר מכיוון שלא סיים ? ומה הפעולות של שמן פרפין ? (להחליק את היציאה או לרכך אותה) והאם יש דרך לעשות שהיציאה תהיה רכה ?

אורן שלום לא ברוןר אם העצירות החלה לפני 3 שבועות או שיש יציאה 1\3 שבועות. עליך להשתמש כעת בכל אמצעי כדי לפנות את הצואה ולרכך אותה בעתיד - תזונה בריאה \ שתיה \ פעילות גופנית. נסה נורמלקס \ תמיסת מרוקן \ חוקנים ע"מ לפנות את הצואה

מנהל פורום עצירות - אבחון וטיפול