מעוניינת לעשות פרויקט במגמת רפואה על המחלה הנ''ל

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

25/10/2009 | 13:59 | מאת: ספיר

155955שלום משה, שמי ספיר ואני תלמידת כיתה י''ב בתיכון אביב רעננה . אני לומדת במגמת רפואה . עלי לעשות פרויקט על מחלה\בעיה רפואית ולראיין אנשים שחולים במחלה ורופאים מטפלים ובסופו להציג אותו בפני אנשים , וכך להעלות את המודעות על המחלה . בעקבות הפורום כאן מאוד התעניינתי במחלה והנני חושבת לעשות עלייה את הפרויקט אשמח לקבל מימך מכתב למייל אם אוכל לקבל מימך סיוע (ברופאים שאתה מכיר , אנשים שאני יכולה לראיין [שעדין חולים במחלה] )ומידע על המחלה תודה רבה , ספיר בן לוי [email protected]

שלום ספיר, אשמח לעזור לך בכל מה שתבקשי . היות ואנו ממש שכנים באותה עיר (רעננה) נוכל להפגש ולשוחח פנים אל פנים. אשמח אם תיצרי איתי קשר טלפוני ונקבע מועד. בברכה משה פיק 09-7727060 050-918232

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס