חולשה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

26/09/2009 | 22:26 | מאת: ישראלה

עד ליום שהתחלתי לעבוד ביצור הרגשתי ממש טוב. לאחר שהתחלתי לעבוד אני מרגישה חולשה נוראית,האם זה יעבור? אם אני אמשיך לעבוד ביצור השרירים יתרגלו? תודה על תשובתכם

שלום ישראלה, אם את מדברת בתור חולת מיאסטניה (הפורום הזה מיעד לחולי מיאסטניה גרביס בלבד) החולשה שאת מתארת לא תעבור ואף עלולה להחריף. אצל חולה מיאסטניה ככל שמפעילים יותר את השרירים הם יותר נחלשים ועם מנוחה כח השרירים חוזר. אם את חולת מיאסטניה ולא מתמצאת מספיק במחלה, את יכולה להתקשר אלי ואסביר לך. בברכה משה פיק 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס