ntxybhv frtchx

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

09/08/2009 | 00:15 | מאת: מישל

אני מודה לך שחזרת אלי כל כך מהר אני רוצה לשאול עוד שאלה האם אימי יכולה לעשות את החיסון של בשפעת החזירים אולי אתה יודע ותודה רבה על הפעם הקודמת אני יהייה בקשר ביי

שלום מישל, בעיקרון חולךי מיאסטניה יכולים לקבל חיסון לשפעת עדיין לא קיים חיסון יחודי לשפעת החזירים. כאשר יהיה חיסון נוכל לבדוק אם הנוגדנים הם נוגדנים מתים או מוחלשים.לא מומלץ לחולי מיאסטניה לקבל חיסון של נוגדנים חיים. נמתין עד שהחיסון יהיה נגיש.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס