פרופ.מנחם שדה הוא מנהל פורום מיאסטניה באתר הראשון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

14/06/2009 | 23:42 | מאת: נתן

נכנסתי היום מתוך סקרנות לאתר הראשון שלנו ב- BEOK, ולהפתעתי ראיתי כי הפורום קיים, פרופ.מנחם שדה הוא כעת מנהל הפורום,ואפילו ישנן מספר פניות ושאלות. משה, האם ידעת זאת? אני מבין מזה שהנהלת האתר החליטה שלא ל"המית" את הפורום שלנו, ומינתה לו מנהל חדש ,הפעם רופא נוירולוג.

שלום נתן, הפורום לא נסגר אולם הוא "התיבש" והפך מ "פורום תמיכה לחולי מיאסטניה" ל"פורום למיאסטניה". זה לא סוג הפורום שאנו מעוניינים בו ולכן אנחנו לא שם. (אני מקווה שאני מדבר בשם כולם).

15/06/2009 | 05:17 | מאת: ערן

אבוי לאותו פרופ' דגול שמחפש חולים באינטרנט

20/06/2009 | 22:32 | מאת: מירב

ערן-אתה ממש טועה. ומתנהג כמו נער נזוף. יש עשרות פורמים רפואיים מנוהלים עי רופאים וטוב שכך. והם ממש לא מחפשים חולים באינטרנט. הם מסיעים ומכוונים ובדרכ זה בהתנדבות. אז תכבד את הרופאים. גם להם יש מה לתרום לחולים

11/04/2010 | 15:50 | מאת: מירב

הוא רק עשה לי נזק והעיפו אותו מתל השומר

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס