הודעות חדשות

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

11/06/2009 | 22:47 | מאת: פרי

מושה איך יודעים איזה הודעה חדשה ואיזה הודעה ישנה אני קצת מיסתבכת בפורם הזה

11/06/2009 | 23:43 | מאת: בתיה

גם אני חושבת שלא נוח במיוחד לא יודעים מה הודעה חדשה ומה הודעה ישנה צריך לחפש לפי תאריכים, יש גם המון פרסומות מסביב.

11/06/2009 | 23:57 | מאת: בתיה

גם אני חושבת שלא נוח בפורום לא יודעים איזה הודעה היא ישנה או חודשה צריך לחפש לפי תאריכים ושעה.

12/06/2009 | 00:09 | מאת: רונה

גם אני חושבת שהממשק בתפוז הרבה יותר נוח וידידותי... יש סיכוי שנחזור לשם ???

שלום פרי, לכל דבר חדש יש להתרגל, אנו נמצאים בפורום בסך הכל 9 ימים ואני משוכנע שככל שעובר הזמן ומתרגלים יותר למבנה של הכניסות כך יהיה לכולנו יותר קל. העיקרון, בסוף כל שירשור של כניסות, ההודעה האחרונה היא היותר חדשה, כאשר רואים הודעה בסוף שירשור מסוים שמעניין את הקורא והוא רוצה לדעת אם זו הודעה מהיום או מהימים אחרונים יש להסתכל שמאלה ולראות את התאריך שהיא נכתבה וכך מגלים אם היא אכן הודעה חדשה. אני מתאר לעצמי שרוב הנמצאים בפורום נכנסים לפחות פעם ביומיים לקרא את ההודעות האחרונות. אם את היית היום בפורום (11/6/09) ועברת על כל ההודעות שמענינות אותך ואת תיכנסי בעוד יומיים (13/6/09). כל ההודעות שנמצאות האחרונות בשירשורים שנכתבו בתאריכים 11/6 עד 13/6 הן חדשות. תני לזה קצת זמן, והכל יראה פשוט יותר.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס