חולה מיאסטניה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

22/01/2015 | 23:04 | מאת: רוחמה

שלום לוקחת הרבי כדורים למחלות שונות רוצה לדעת את התרופות האחסורות כמו כן צריכה לעבור mri מוח בהרדמה האם הרדמה מזיקה לחולי מיאסטניה תודה חוץ מזה רוצה לדעת איך לנציח את המחלה

שלום רוחמה, אי אפשר לנצח את המחלה. אפשר ללמוד איך לחיות איתה ולנסות לשפר את הסימפטומים בעזרת נוירולוג. הרדמה כללית מפוקחת ע"י מרדים והם יודעים להזהר. הרדמה מקומית את זו שצריכה לפקח על מבצע ההרדמה. אני אשלח לך חומר בנושא לדוא"ל שלך

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס